У Дніпрі величезну популярність набирає юний блогер, який розповідає кулінарні секрети для любителів здорового харчування. Відеорецепт приготування корисних млинчиків опублікував Дитячо-юнацький центр "Штурм" Дніпровської міськради Facebook.

5-річний вихованець центру "Штурм" Мирон Драган вирішив з малих років почати свою блогерську кар'єру – маленький кухар вже почав записувати свої перші відеорецепти. На відеозаписах можна помітити, що незважаючи на свій вік, хлопчик вміло справляється з кухоним приладдям.

5-річний Мирон Драган розповів рецепт ПП-млинчиків / скріншот з відео

На цей раз Мирон записав відео, в якому показав рецепт приготування млинців для правильного харчування. Ключовим інгредієнтом стала рисова мука. На записі він майстерно орудував блендером і пательнею, паралельно розповідаючи рецепт.

"Мій рецепт", Мирон Драган, 5 років

Міський он-лайн фест #ДітиДніпра Рубрика #ДітиДніпра_МійРецепт Млинці "ПП" (правильне харчування) Кулінарний блогер вихованець Центру "Штурм" Мирон Драган! Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради Управління молоді, ПО та НПВ Дніпровської міської ради #штурм_це_стихія #ШтурмOnline #штурм_обєднує_найкращих #прокачайся_зі_Штурмом #залишайсявдома #моєпозашкілля #управліннямолоді #humpolitic #dnipro #ПозашкілляЗарадиМайбутнього #ДеньЗахистуДітей #UniversalChildrensDay #FutureAfterSchoolEducation #СвітПозашкілля #WorldAfterSchoolEducation #Позашкілля #ПозашкільнаОсвіта #Позашкільна_Освіта #ASE #After_School_Education #AfterSchoolEducation #МАПО #IAASE #Позашкілля_Разом_Ми_Сила

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Штурм. Дитячо-юнацький центр op Vrijdag 19 juni 2020

Користувачі соцмережі в коментарях нахвалюють Мирончика і обіцяють підтримати юного кулінара лайками, що для блогера дуже важливо.

Коментарі під постом центру Штурм в Facebook / скріншот

Коментарі під постом центру Штурм в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі медики врятували життя хлопчику, який роками боровся з раком.

Як повідомляв портал Знай.иа юний житель Кривого Рогу Олександр Загарій став національним рекордсменом завдяки своєму майстерному навичці ілюзіоніста.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі випускниця університету створила яскравий мурал.