Нещодавно в Україні прогримів скандал за участю "Слуги народу" Галини Третьякової, яка висловилася про "дітей низької якості". Про це не зміг промовчати мер Дніпра Борис Філатов, зробивши відповідний пост на своїй сторінці в Facebook.

Галина Третьякова / скріншот з відео

Народний депутат та голова профільного комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Ганіна Третьякова потрапила у скандал. Під час конференції на платформі ZOOM "Слуга народу" заявила, що якщо дітей будуть народжувати лише для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то "ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості".

Українці жорстко відреагували на заяву Третьякової, порівнюючи її з Гітлером і заявивши, що "Слугам народу" падати нижче просто нікуди. З цього приводу також висловився міський голова Дніпра Борис Філатов:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Коротко. ... Можна я не буду коментувати слова Третьякової про «дітей безробітних»? От просто ніяк не буду. І все. Живіть з цим п@здецом самі. ... Я ж з першого дня стояв осторонь. Їжте самі, - написав мер.

Міський голова знайшов підтримку також і серед городян, які висловилися про подію в коментарях під публікацією:

Коментарі під постом Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Святослав Олійник проводить непрозорий конкурс на високу посаду.

Як повідомляв портал Знай.иа депутат Дніпровської міської ради заразився коронавірусом COVID-19.

Також Знай.иа писав, що пенсіонерка з Дніпра присоромила "Слугу народу" за розкішний обід у ресторані.