У Дніпрі медики намагаються врятувати життя 25-річної дівчини, яка постраждала в ДТП на Запорізькому шосе 20 червня. Про те, чим можна допомогти Юлії розповідають волонтери платформи Донор.uа.

Відомо, що в ніч на 20 червня в Дніпрі на Запорізькому шосе сталася смертельна ДТП – автомобіль Nissan на високій швидкості врізався у фуру. В результаті аварії загинуло двоє чоловіків і 2-х річна дівчинка. Ще двох постраждалих дівчат доставили у важкому стані в лікарню їм. Мечникова.

Смертельне ДТП на Запорізькій трасі / фото: Дніпровська панорама

На даний момент одна з них, Юлія Дудник, терміново потребує допомоги городян – дівчині необхідні 30 донорів крові. Зараз лікарі рятують її життя в реанімації. Подргуа постраждалої Єлизавета розповіла, що Юлія перебуває у важкому стані з безліччю відкритих переломів, включаючи череп. Незважаючи на операцію, вона втратила багато крові, тому рідні терміново шукають донорів. У повідомленні вказали, що резус фактор і група крові не має значення.

Дніпрянка Юлія Дудник терміново потребує донорах крові / фото: Юлія Дудник в Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Де здати кров?

Комунальне підприємство Дніпровська обласна станція переливання крові по проспекту Богдана Хмельницького, 17.

Нагадаємо, що в Дніпрі медики врятували життя хлопчику, який роками боровся з раком.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятують дитину, яка не знає любові батьків.