У Кривому Розі затримали групу зловмисників, які вибивали з городян неіснуючі борги. Про подробиці події повідомляє прес-служба МВС України.

Повідомляється, що в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області оперативники управління стратегічних розслідувань і слідчі поліції в області спільно з процесуальним керівництвом прокуратури, зафіксували злочинну діяльність групи людей, які заробляли на "вибиванні" неіснуючих боргів з мешканців регіону.

У Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом / фото: МВС

У ході розслідування з'ясувалося, що учасниками злочинного угруповання стали жителі Кривого Рогу, серед яких також виявили співробітника місцевої поліції та депутата районної ради. Останні вимагали від жителя 160 тисяч доларів, які нібито той був повинен. Під час зустрічей з жертвами зловмисники неодноразово погрожували розправою та знищенням майна.

У Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом / фото: МВС

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Взяти злочинне угрупування вдалося у вівторок, 23 червня. Зловмисники були затримані під час отримання грошей від чергової жертви в розмірі 40 тисяч доларів. Правоохоронці затримали їх згідно ст. 208 КПК України.

На даний момент зловмисникам загрожує підозра відповідно до ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 7 років.

Нагадаємо, що в Дніпрі співробітники поліції затримали чоловіка, який вдерся в чужий дім і почав приймати душ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі у квартиру журналіста залетів кажан і кілька днів ховалася за шторою.