Дніпряни почали скаржитися на проблеми з громадським транспортом – водії тролейбусів перестали забирати пасажирів на зупинках. Цю заяву прокоментував заступник КП "Дніпровський електротранспорт" Володимир Сусленко.

Як розповів житель Дніпра Олег Чабан, на житловому масиві Перемога тролейбус під'їхав на зупинку громадського транспорту і відкрив двері. Однак, як тільки до нього почали підходити пасажири, водій закрив двері і поїхав. Інший тролейбус навіть не зупинився, щоб забрати пасажирів.

У Дніпрі тролейбуси не забирають пасажирів / фото: https://t.me/DepTransDMR

Сусленко розповів, що у зв'язку з продовженням карантинних заходів, тільки перевізник несе відповідальність за дотримання пасажирами правил користування громадським транспортом (наявність масок, рукавичок, кількості пасажирів і т. д.).

Також, водії та кондуктори повинні стежити за тим, щоб кількість пасажирів перевищувала кількість сидячих місць.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На думку чиновника, на ходу пасажири навряд чи могли побачити кількість вільних місць у транспорті, якщо вони взагалі там були. Більше того, зазначив Володимир, водії та кондуктори громадського транспорту отримують надбавки за хорошу завантаження транспорту і виручку, тому навмисно не брати пасажирів не в їх інтересах. Він заявив, що подібного роду заяви часто упередженими і необ'єктивними.

Нагадаємо, що в Дніпрі чоловік шокувала пасажирів маршрутки смердючої маскою.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі підлітки розбили скло в трамваї і покалічили водія.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки прищемив пасажира дверима і не пустив в салон пільговика.