Депутат Дніпровської міської ради заразився коронавірусом COVID-19. Про це розповів мер Дніпра Борис Філатов під час 58-ї сесії міськради 7-го скликання.

Традиційно, сесія Дніпровської міськради відбувається на вулиці, щоб зменшити ризик зараження коронавірусом серед народних обранців. Для цього у дворі міськради на відстані розставлені стільці для депутатів, а всі вони зобов'язані приходити на засідання у засобах індивідуального захисту.

У Дніпрі депутат міськради заразився коронавірусом / скріншот з відео

Очевидно, не всі обранці дотримувалися карантинних заходів, у зв'язку з чим Борис Філатов повідомив колегам сумну новину. Міський голова наполегливо попросив всіх колег дотримуватися масочного режиму, оскільки вони є прикладом для всіх городян. Більш того, один з депутатів вже заразився коронавірусом. На даний момент він вже одужав.

У Дніпрі депутат міськради заразився коронавірусом / скріншот з відео

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кого конкретно глава Дніпра мав на увазі – невідомо. Філатов заявив, що не збирається розголошувати ім'я колеги, оскільки не бачить у цьому сенсу.

Нагадаємо, що пенсіонерка з Дніпра присоромила "Слугу народу" за розкішний обід у ресторані.

Як повідомляв портал Знай.иа Борис Філатов прокоментував скандальний обід "Слуг народу" в ресторані "Репортеръ".

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов послав центральну владу.