74-річна дніпрянка Валентина вирішила присоромити "слугу народу" Дмитра Чорного на тлі його недавнього обіду в ресторані "Репортеръ" у Дніпрі. Свою заяву пенсіонерка зробила в ефірі телеканалу "Наш".

Зателефонувавши в студію, пенсіонерка заявила, що народний депутат бреше про вартість свого обіду, оскільки "Репортеръ" є одним з найдорожчих ресторанів міста. Валентина зазначила, що за 126 гривень, про які розповідав Чорний, він би і не випив чаю в цьому ресторані. А сам "слуга" запевняє українців, що саме такий скромний чек йому і виписали.

Слуги народу у Репортер ' / фото: 49000.com.ua

Соромно, соромно молодим людям бути такими безсовісними і ходити з таким ресторанам, коли ми взагалі не маємо ніякої можливості жити, — зазначила Валентина.

Прослухавши слова жінки, Дмитро заявив, що почув лише половину питання, оскільки відволікся на телефон, проте телеведучі люб'язно все повторили. Тоді Чорний "зрадів", що Валентина має можливість відвідати "Репортерї" і попити там чай, адже вона знає його реальну вартість.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Борис Філатов прокоментував скандальний обід "Слуг народу" в ресторані "Репортер '" в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов послав центральну владу.

Також Знай.иа писав, що Зеленський не приїхав до медиків, які чекали його в лікарні Мечникова.