У Дніпрі у маршрутці № 87А вранці стався неприємний інцидент – чоловік зайшов в транспорт в масці далеко не першої свіжості й одразу ж наразився на критику від пасажирів. Про це розповідає видання "Дніпровська панорама".

Відомо, що з 22 червня 2020 року в Україні посилили контроль над дотриманням карантинних норм, що особливо торкнулося громадського транспорту. Однак, деякі жителі Дніпра продовжують завзято демонструвати свою "любов" до встановлених правил – хтось їздить в явно приспущених масках, а хтось їх взагалі не одягає.

Центр Дніпра / скріншот з відео

Однак сьогодні, один з жителів міста перевершив всіх – він зайшов у маршрутку у відверто брудній і несвіжій масці. При вигляді чоловіка, одна жінка не змогла стриматися і крикнула на весь салон:

Чоловік, зніміть маску, на вас страшно дивитися, — на одному диханні випалила пасажирка.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Багато пасажирів, включаючи тих, хто "сидів" у телефоні, мимоволі кинули погляд на 50-річного чоловіка, який здавався досить доглянутим – на ньому були свіжі відпрасовані брюки, так і виглядав він акуратно.

Дійсно, де він її відкопав цю маску, — захихотіли дві молоді дівчини і довго не могли зупинитися через сміх.

Краще б ви без маски їхали, ніж таку грязнючую одягати, — пробурчала бабулька, яка сиділа на передньому сидінні. А водій, схоже, взагалі не дивиться, хто заходить в салон і що тут відбувається.

Чоловік не зміг промовчати на множинну критику з боку пасажирів, відповівши їм у досить грубій формі:

Моя б воля, я б її взагалі не носив. Але, якщо я буду без маски, мене не візьмуть ні в маршрутки, ні в трамвай, чи в тролейбус. Все це повна нісенітниця з масками. Купувати нову не збираюся.

Нагадаємо, що в Дніпрі підлітки розбили скло в трамваї і покалічили водія.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі водій маршрутки прищемив пасажира дверима і не пустив в салон пільговика.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка шукає хлопця, з яким бачилася в маршрутці.