У Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік. На жаль, шансів вижити у нього не було. Відповідні кадри опублікувало видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 23 червня, на Запорізькому шосе. Свідком падіння чоловіка стала жінка, яка випадково проходила неподалік. Вона розповіла, що почула звук, ніби на землю впало щось важке. Свідок озирнулася і побачила на асфальті тіло.

ФОТО 18+

У Дніпрі чоловік випав з вікна багатоповерхівки / фото: Дніпро оперативний

Жінка одразу ж викликала на місце події працівників правоохоронних органів і швидку медичну допомогу. По приїзду медики лише констатували смерть чоловіка, оскільки врятувати його не вдалося – він отримав травми несумісні з життям.

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронцям вдалося встановити особу загиблого – ним виявився один із мешканців будинку. Чоловіка допоміг впізнати брат, який прибув на місце події, по татуюванню на правому плечі. На даний момент правоохоронці встановлюють усі подробиці події.

ФОТО 18+

У Дніпрі чоловік випав з вікна багатоповерхівки / фото: Дніпро оперативний

Нагадаємо, що в Дніпрі медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Як повідомляв портал Знай.иа, родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які постраждали в ДТП в Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром вітчим забив 4-річну дівчинку до смерті і розгулює на волі.