Любитель підводного полювання з Дніпра Павло Мосейчук похвалився перед своїми підписниками величезним уловом – в його руках опинився сом неймовірних розмірів, зростом з дорослу людини. Відповідні кадри він прикріпив на своїй сторінці в Facebook.

Павло розповів, що вийшов вже на друге підводне полювання в цьому році. Він пірнув у воду проти течії, уздовж звалу, і під час чергового ривка помітив помутніння у воді. Він тихо додав швидкості і через якийсь час побачив ледве помітний кінчик хвоста. Незважаючи на те, що він не зміг вирахувати розмір риби і куди стріляти, він зрозумів, що зволікати не можна.

У Дніпрі рибалка зловив величезного сома / фото: Павло Мосейчук в Facebook

Стріляю з невеликим випередженням і потрапляю в 1/4 хвоста. Постріл вийшов що треба. Таке попадання зазвичай сильно заважає рибі чинити опір, (це як за одну ногу зловити.) Через таке попадання боротьба була не довгою, але на поверхню він не хотів, у руки не давався. Тому я підтягнув його як можна ближче і підпірнув, намагаючись взяти його за губу, але в той момент він атакував мене першим і схопив за руку майже по лікоть😬 – пише Павло.

У Дніпрі рибалка зловив величезного сома / фото: Павло Мосейчук в Facebook

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але мисливець не розгубився і зміг провести певні маніпуляції, взявши сома за зябра, не залишивши йому жодного шансу.

Я його міцно взяв за зябра і витяг на гору. Але рукав на костюмі, він мені таки порвати примудрився. Загалом все пройшло вдало і трохи адреналіну мені, як раз не вистачало, — підсумував Павло.

Нагадаємо, що в Дніпрі рибалки зловили незвичайну рибу.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром лисеня-екстремал ризикнув життям заради риби.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом рибалка впіймав 15-кілограмову щуку.