Вже 6 років жителям Дніпра милує око водоспад "Поріг Ревучий", який знаходиться на Монастирському острові і виходить на Набережну Сичеславскую. У літній період туристи і бажаючі послухати природній шепіт води буквально атакують водойму і у вихідні, і у будні дні.

17-метровий водоспад, шириною 20 метрів . Воду для нього беруть прямо з Дніпра: одномоментно насоси викачують з річки близько 4 кубів води, за годину через водоспад проходить 1 060 м³. Для цього під пішохідним мостом встановлена система труб і проводів, повідомляє Інформатор.

Останнім часом місцеві рибалки постійно скаржаться, що рибалка недалеко від водоспаду стала небезпечною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тут зручна розв'язка для лову риби: приємне місце далеко від шуму машин. Плюс до всього тут завжди був хороший кльов. Проте останнім часом стали відбуватися неприємні речі. Коли стоїш у воді, в якийсь момент тебе просто може вдарити струмом. За останні пару тижнів на моїй пам'яті 4 людини", - розповів Олександр рибак.

Також чоловік зазначив, що риба, жаби і гризуни, які живуть там, почали вмирати. Олександр вважає, що це також пов'язано з несправністю проводки. На місці і правда можна було знайти мертвих риб і жаб. Рибак розповів, що він повідомляв про проблему адміністрації парку, проте більше нікуди не звертався.

Нагадаємо, окупанти Азовського моря: вчені виявили причину нашестя слизьких кусючих істот в Україні.