У Дніпрі з 15 червня розшукують 32-річного чоловіка, який вийшов з дому і більше на зв'язок не виходив. Про подробиці зникнення і прикмети чоловіка розповідає видання "Інформатор".

Зниклого звуть Чаплигін Костянтин Вадимович. Як повідомили близькі чоловіка, він пропав 15 червня – близько 6:00 він нібито відправився до візового центру, розташований на проспекті Дмитра Яворницького, і пропав. На даний момент ніхто не знає, де він може знаходитися і з ким. Телефон відключений.

Чаплигін Костянтин Вадимович / фото: Інформатор

Прикмети: зріст – 186 см, вага – близько 80 кг, очі – зелені.

Був одягнений у чорну футболку, шорти синього кольору, такого ж кольору шкіряні кросівки, сіра тканинна сумка через плече. Під час зникнення у нього був з собою мобільний телефон Samsung чорного кольору.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Просимо вас придивитися до фото і бути уважними в громадських місцях. Якщо раптом ви знаєте, де знаходиться чоловік, помітили його десь в місті чи згадали, що бачили раніше, — відразу ж телефонуйте на «102» або за телефоном: (095) 471-81-97, (068) 268-82-72 — Дніпровський відділ поліції.

Чаплигін Костянтин Вадимович / фото: Інформатор

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція просить допомогти у впізнанні знайдених частин людського тіла на ПМЗ.

Як повідомляв портал Знай.иа 14-річний житель міста Апостолове занудьгував на канікулах і вирішив втекти з дому.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі правоохоронні органи розшукують 32-річного чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочину.