У Дніпрі молода дівчина, ймовірно, зустріла своє кохання під час поїздки в маршрутці, але познайомитися з хлопцем не встигла. Тепер вона шукає потенційного коханого в соцмережах, розповівши про його прикмети в Facebook.

Вікторія Гольдман розповіла, що в неділю, 14 червня, близько 19:20-20:20 їхала в маршрутці №127 з Мирного на 12-й квартал. Під час поїздки вона помітила хлопця, який їхав з одним. Він був у блакитній футболці, на вигляд 25-29 років. Над ним жартував друг, оскільки той підглядав періодично у телефон Вікторії.

На жаль, познайомитися вони так і не зважилися – хлопець вийшов з маршрутки на зупинці Металобаза і помахав дівчині через вікно. З того часу пройшло вже 5 днів, тому Вікторія вирішила написати пост в Facebook – можливо хоч так їй вдасться знайти хлопця.

Пост Вікторії Гольдман у Facebook / скріншот

За цей час дівчина знайшла чимало прихильників – до неї в друзі стали додаватися безліч чоловіків 30+, але той самий так і не з'явився. Користувачі мережі не змогли обійти ситуацію стороною, залишивши кілька коментарів під постом дівчини:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі під постом Вікторії Гольдман у Facebook / скріншот

Коментарі під постом Вікторії Гольдман у Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі розшукують 42-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа у Павлограді поліція знайшла хлопця, який відправив батькам прощальне СМС.

Також Знай.иа писав, що сім'я з Петриківки просить небайдужих допомоги транспортування загиблого годувальника з Польщі.