У Дніпрі в продуктовому магазині вчинили напад на журналістку в ході редакційного завдання. Про подробиці події розповідає телеканал "Відкритий".

Як розповіли на телеканалі, інцидент стався в магазині "Асорті" по вулиці Старокозацька, 43. Журналістка Христина Малікова отримала редакційне завдання: зняти на відео роботу продуктових магазинів в умовах карантину.

У Дніпрі власниця продуктового напав на журналістку / фото: Відкритий

Зайшовши в магазин "Асорті" у масці, вона повідомила продавчині, що вона журналіст "Відкритого". Вона почала відеозйомку на телефон, фіксуючи порушення карантинних вимог, яких там було чимало. На вітрині розташовувалася відкрита продукція, а співробітники магазину і відвідувачі не дотримувалися масочного режиму.

Коли продавець магазину помітила, що Христина знімає все на відео, то накинулася на неї з кулаками. Пізніше долучилася і господиня "Асорті". В результаті конфлікту у журналістки відібрали телефон і видалили відзнятий матеріал.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Власниці магазину загрожує штраф або позбавлення волі до 3-х років за перешкоджання журналістській діяльності (стаття 171 КК України). Крім цього, її можуть оштрафувати від 17 до 34 тисяч гривень за порушення карантинних заходів.

“Зараз вирішується питання про внесення зафіксованого правопорушення до Єдиного реєстру досудових справ. Слідство буде розбиратися в події”, – каже прес-секретар Нацполиции Дніпропетровської області Аліна Стадник.

В якості аргументів власниця магазину заявила, що "Асорті" є приватною власністю і зйомка там заборонена. Вочевидь, господиня забула про те, що магазин – громадське місце і там може проводити зйомку будь-який бажаючий.

Нагадаємо, раніше поліція Дніпра затримала групу грабіжників, які обчистили взуттєвий магазин і перехожу.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі засудили чоловіка, який пограбував 11-річну дівчинку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі викрили діяльність порностудії.