Сьогодні медики Дніпра вийшли на мовчазний протест на підтримку співробітників лікарні №21. Про це розповіли у виданні "Дніпровська панорама".

Повідомляється, що цього разу мовчазну акцію протесту влаштували співробітники міської клінічної лікарні №12.

Директор медустанови Галина Даниленко розповіла, що їхній колектив повністю підтримує лікарів-інфекціоністів з лікарні №21, яких цькують прокурорськими і поліцейськими перевірками за вказівкою обласних чиновників.

Даниленко підкреслила, що голова обласної ради Святослав Олійник намагався не допустити виходу медиків на протест, а вночі їй дзвонили і погрожували її рідним.

"Ми висловлюємо свою позицію мовчазним протестом кожен день. Вчора голова облради Олійник намагався викликати нас на "килим" за нашу позицію. А сьогодні вночі мені зателефонували з невідомого номера і погрожували розправитися зі мною і моєю родиною, якщо ми вийдемо на акцію. Як будь-якій нормальній людині, мені страшно, але за нами правда", — зізналася Галина Дініленко.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Галина Даниленко, кадр з відео: Дніпровська Панорама

Після цього генеральний директор лікарні №12 звернулася до президента Зеленського з проханням звернути увагу на ситуацію і зупинити розправу над лікарями.

"Шановний президент, Володимир Олександрович! Ваші батьки живуть у сусідньому місті, в рідній для нас з вами Дніпропетровській області. Зупиніть розправу над лікарями, яку чинять, прикриваючись вашим ім'ям Олійник, Бужанський, прокурори. Ми ж рятуємо життя і не хочемо прикривати злодіїв і бандитів, хоч вони глави облради чи нардепи" - сказала Даниленко в зверненні до президента.

Медик розповіла, що після розмови з журналістами піде в поліцію, щоб залишити заяву про погрози на адресу її родини.

Нагадаємо, раніше у Харкові бізнесмени Барабашово вирішили повстати проти Кернеса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українець з Чехії оголосив про голодування через невиплати заробітчанам.

Також "Знай.uа" писав, що кияни повстали проти Кличка через міст на Троєщину.