У Дніпрі співробітники поліції викрили діяльність порностудії, яка надавала інтимні послуги онлайн. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що порностудія розташовувалася в орендованій квартирі по вулиці Бородинській. У вівторок, 16 червня, співробітники управління із злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими і поліцейськими полку поліції спецпризначення провели обшук за вказаною адресою.

У ході розслідування правоохоронці виявили діючу порностудію, вилучивши 9 системних блоків, 8 моніторів, 8 веб-камер та інші речові докази. На момент обшуку в квартирі "працювало" 3 веб-моделі.

У Дніпрі викрили діяльність порностудії / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Поліції вдалося встановити, що посередник знаходив дівчат-моделей за допомогою розміщення оголошення в інтернеті. В порностудії займалися зйомкою інтимного контенту і транслювали його в онлайн-режимі, за що посередники та веб-моделі отримували грошову винагороду. Доходи студії в місяць оцінюють в пів мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Слідчі заходи пройшли в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). В ході досудового розслідування поліцейські встановлять всіх причетних до злочину осіб

Нагадаємо, раніше в місті Марганець Дніпропетровської області однорічна дитина ледь не загинув, напившись бензину.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали обручку з чоловіка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі виявили труп утопленика.