Стало відомо, як і де зараз розташована Олена Зайцева, яку засудили до 10 років позбавлення волі за смертельне ДТП у Харкові. Ексклюзивні кадри надало видання "Vgorode Харків".

Відомо, що Олену Зайцеву помістили в Покровський виправний центр №79, розташований в Дніпропетровській області. Нещодавно в мережі з'явилися приблизні фотографії засудженої прямо з місця ув'язнення.

На першому фото можна побачити, як дівчина займається шиттям.

Як Олена Зайцева відбуває покарання на Дніпропетровщині / фото: Труха

На іншому фото, ув'язнена, яка схожа на Зайцеву, розташувалася на сонечку у дворі виправного центру і засмагає. У соцмережах пишуть, що дівчина користується поблажливістю місцевого начальства. Однак, видання не може точно заявити, що на кадрах зображена саме Алена.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як Олена Зайцева відбуває покарання на Дніпропетровщині / фото: Труха

Зазначимо, що Покровський виправний центр №79 — це виправний заклад відкритого типу для тримання жінок, засуджених до обмеження волі, з мінімальним рівнем безпеки з полегшеними умовами тримання жінок, вперше засуджених за злочини, вчинені з необережності, або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості.

Нагадаємо, раніше Верховний суд остаточно вирішив долю Зайцевої та Дронова.

Як повідомляв портал Знай.иа Зайцева і Дронов вимагають помилування.

Також Знай.иа писав, що винуватці смертельного ДТП в Харкові, внаслідок якого загинуло шестеро людей збираються оскаржити свій вирок.