Патрульний поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян – недавно він потрапив до лікарні з важким діагнозом, а на термінову операцію необхідна непідйомна для його родини сума. Рідні правоохоронця розповіли про його діагноз і необхідній сумі.

У Дніпрі патрульний терміново потребує допомоги / фото: відкриті джерела

Відомо, що патрульному поліцейському УПП в Дніпрі стало зле під час того, як він відпочивав з родиною. Постраждалого звуть Молчанов Максим Андрійович, він є інспектором 4-го батальйону УПП в Дніпропетровській області, молодший лейтенант поліції.

Після інциденту на відпочинку його відразу ж госпіталізували і направили в реанімацію. Лікарі поставили йому невтішний діагноз – субарахноїдальний крововилив, розрив аневризми судин головного мозку. Йому потрібне негайне хірургічне втручання, оскільки йому може стати гірше в будь-який момент. Крім цього, необхідно зібрати значну суму на процедури і подальшу реабілітацію.

У Дніпрі патрульний терміново потребує допомоги / фото: відкриті джерела

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ціна питання – 150 тисяч гривень. На жаль, дружина і діти патрульного не зможуть зібрати самостійно таку суму, тому вони і його колеги звертаються за допомогою до дніпрянам. Якщо у вас є можливість фінансово допомогти поліцейському, перерахуйте гроші на карту: 4149 4991 4220 6471 — Молчанова Яна Вадимівна. Вдома хлопця вдома чекає дружина і маленька дочка. Контактний номер: (093) 451-70-20.

Нагадаємо, що в Дніпрі шукають будинок двоє цуценят, яких загорнули в мішок і викинули на вулицю.

Як повідомляв портал Знай.иа 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятують українського бійця, якого поранили під Луганськом.