У Дніпрі на житловому масиві Лівобережний-3 виявили двох цуценят, яких невідомі викинули в мішках в безлюдне місце. Жителька Катерина Пономарьова попросила всіх небайдужих дніпрян допомогти тваринам, які залишилися одні.

У Дніпрі шукають будинок двоє цуценят, яких викинули на вулицю / фото: Катерина Пономарьова в Facebook

Дівчина написала, що виявила двох цуценят (хлопчика і дівчинку) за гаражним кооперативом "Планер", розташований на Ліворбережному-3 біля кладовища. Хтось виніс тварин в мішках і залишив у віддаленому місці. Благо, цуценят вчасно виявили, звільнили з пастки і нагодували.

У Дніпрі шукають будинок двоє цуценят, яких викинули на вулицю / фото: Катерина Пономарьова в Facebook

Катерина Пономарьова звернулася до всіх мешканців району з проханням допомогти знайти для цих малюків домівку, можливо хтось якраз шукав собі вірного друга. Вона розповіла, що вже не раз ходила, щоб їх годувати і поїти, але скоро поїде у відпустку на тиждень і просить когось за ними доглянути. Їй порадили звернутися в Зооконтроль, однак там відмовилися займатися цуценятами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пост Катерина Пономарьової в Facebook / скріншот

Коментар Катерина Пономарьової в Facebook / скріншот

Коментар Катерина Пономарьової в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше на Днепровщине чоловік вистрелив у собаку.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпрянка виявила в квартирі величезну змію.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром до рибалок навідався лисеня в пошуках їжі.