Дніпряни стурбовані появою нових комах, які можуть бути вкрай небезпечні. Так, місцева мешканка поділилася знімками жука, який невідомим чином потрапив у її квартиру.

Дівчина розповіла, що її квартира в Дніпрі розташована на 4-му поверсі, а балкон повністю засклений і встановлені щільні москітні сітки. І тим не менш, на стіні у своїй оселі вона виявила величезного жука, про походження і назву якого вона не знає. Її цей факт сильно насторожив, тому вона звернулася за допомогою у пізнанні "животинки".

Дніпровські квартири атакували небезпечні комахи / фото: Дніпровська панорама

Єдиним її припущення про появу цієї комахи в будинку – хтось заніс його в квартиру на верхньому одязі, або воно забігло через відкриті двері, коли хтось виходив.

Як пояснив еколог-біолог Віктор Мільвус, комахою виявився клоп-редувіїд. Руками його краще не чіпати, оскільки він може проколоти шкіру досить болісно. Експерт розповів, що ця комаха живиться іншими комахами, але все ж людині краще з ним не контактувати. Кращим способом від нього позбавитися – просто випустити або викинути на вулицю віником.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В квартиру він міг потрапити через вузькі щілини у пошуках безхребетних тварин. На собі його не могли принести.

Ці клопи постійно живуть поруч з нами і можуть заповзати на даху найвищих будівель. Для людини укус не смертельний, але ці жуки можуть занести інфекцію, яку можна лікувати дуже довго. Крім вікон, є безліч інших щілин, про яких ви не міркуєте», — пояснив Віктор Мильвус.

Нагадаємо, раніше під Кривим Рогом на Південному водосховищі сім'я рибалок-любителів випадково спіймала величезного товстолоба.

Як повідомляв портал Знай.иа неподалік від Кривого Рогу зграя лебедів потрапила в кам'яну пастку через червневої спеки.

Також Знай.иа писав, що дніпрянин під час підводного полювання зловив 51-кілограмового сома.