Кілька днів тому патрульному поліцейському УПП в Дніпропетровській області стало погано на зміні в слідстві чого його терміново госпіталізували. Йому діагностували аневризму головного мозку. Рідні і колеги поліцейського звертаються до городян за терміновою допомогою.

Поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян / фото: відкриті джерела

Поліцейського звуть Леонід Трубкин – він є інспектором 4-го батальйону Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області. На даний момент хлопець перебуває на стаціонарному лікуванні. Лікарі діагностували у нього аневризму головного мозку.

Через такий важкий діагноз, завтра, 12 червня, хлопця чекає складна операція, а після – кілька місяців реабілітації. Для лікування необхідна не чотирьох - і навіть не п'ятизначна сума – 130 тисяч гривень. Дружина Леоніда не зможе оплатити все самостійно, оскільки знаходиться в положенні.

Поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян / фото: відкриті джерела

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сім'я патрульного, який щодня охороняє наш з вами спокій, перебуваючи на службі, зараз потребує фінансової підтримки. Надати допомогу може кожен з вас, перерахувавши суму на банківську карту: 5375 4141 1608 0796 (Monobank), 5168 7573 7129 6098 (ПриватБанк), — Трубкин Леонід Костянтинович.

Нагадаємо, що 6-місячна дівчинка з Дніпра терміново потребує допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі мати з малям терміново потребує допомоги городян.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі загинув хлопчик, якому на допомогу кинувся буквально все місто.