Увечері, 28 травня, у Полтавській області сталося смертельна ДТП, в якій пішов з життя поліцейський з Дніпра Михайло Рябчук. Про подробиці події повідомляє Національна поліція в Полтавській області на офіційному сайт.

Повідомляється, що близько 16:45 на гарячу лінію поліції у Полтавській області надійшло повідомлення про ДТП, яке сталося біля села Вили, Лубенського району на трасі "Київ-Харків". На місце події відправили бригаду патрульної поліції, швидкої допомоги та співробітників ДБР.

Попередньо, близько 16:30 старший сержант Управління стратегічних розслідувань однієї з областей ДСР Нацполіції перебував за кермом автомобіля Mercedes Sprinter. На одній з ділянок траси "Київ-Харків" чоловік не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги і перекинувся. За підсумком, у ДТП загинув пасажир мікроавтобуса, який також був поліцейським.

У Полтавській області загинув поліцейський з Дніпра в результаті ДТП / фото: ГУНП в Полтавській області

У Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції прокоментували загибель свого співробітника:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Керівництво та особовий склад Департаменту висловлює щирі співчуття родині нашої колеги з приводу його трагічної загибелі Дорожня транспортна пригода, яке відбулося 28 травня, у Полтавській області, забрала життя старшого оперуповноваженого управління стратегічних розслідувань у Дніпропетровській області Михайла Рябчука. Немає слів, щоб висловити всю тугу і смуток. Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам і дружині. Трагічна аварія залишила без батька шестимісячну дитину. Життєрадісий, цілеспрямований поліцейський, професіонал своєї справи, люблячий син, чоловік, надійний друг і колега. Йому було всього 27 років. Висловлюємо, родині, друзям, колегам - щирі співчуття. Вічна пам'ять 🙏

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 16-річного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі пропав 28-річний чоловік.

Також Знай.иа писав, що стали відомі нові подробиці розстрілу прокурора в Кривому Розі.