У середу, 10 червня, дніпровські рятувальники ліквідували бджолиний вулик, який оселився прямо на житловому будинку. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпрі рятувальники зняли з житлового будинку бджолиний вулик / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Повідомляється, що 10 червня близько 17:15 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на вулиці Молодогвардійській Самарського району Дніпра поселився рій бджіл. Вулик був розташований на стіні житлового багатоквартирного будинку і міг бути небезпечний для місцевих жителів.

За вказаною адресою відправили підрозділ аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

У Дніпрі рятувальники зняли з житлового будинку бджолиний вулик / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Прибувши на місце, рятувальники виявили, що рій бджіл розташувався на висоті близько 4-х метрів. Фахівці використовували драбину і шанцевий інструмент, щоб помістити рій бджіл у бочку і відпустити за межами міста.

До виконання робіт було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в області.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі група рятувальників дістала із занедбаного підвалу собаку, що потрапила у пастку.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпрянка ледь не стала жертвою ненажерливого монстра з крильцями.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром зловили унікальне комаха, яка віщує спекотне літо.