У Дніпрі поїздки в громадському транспорті з приходом спеки перетворилися на справжнє випробування. Про це розповіла користувачка Facebook Олена Лавриненко.

Жінка розповіла про надзвичайну подію, що сталася в маршрутці № 241 з її дочкою.

"Ніколи не писала пости, але сьогодні напевно той випадок. Сьогодні ввечері 241 маршрутом, час відправлення 19-10, їхала моя дочка. В районі Фрунзенського через духоту в салоні, дівчина втратила свідомість." - написала Олена.

Вона розповіла, що дівчину вдалося привести до тями. Однак після цього пасажири маршрутки прийняли рішення залишити її одну на зупинці.

"Люди… або в салоні на той момент людей не було? Напевно не було, раз нікого не відвідав здоровий глузд, не залишати людину в такому стані одну чекати наступний маршрут. Все на тій же духоті… " - написала мама дівчини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Олена висловила невдоволення відсутністю допомоги з боку водія маршрутки і байдужістю оточуючих, адже її дочку привели до тями звичайною водою і залишили на все тій же спекоті.

"А водій хіба не відповідає за своїх пасажирів? Де аптечка? Приводили до тями водою … А якщо людині знову стане погано, правда, це вже нікому не цікаво. Всі доїхали до свого пункту призначення", - обурилася жінка.

Повідомлення Олени Лавриненко: Facebook

У коментарях до повідомлення люди поділилися досвідом зі свого життя і обурилися з приводу того, що дівчину залишили.

Коментарі до повідомлення Олени Лавриненко: Facebook

Також в коментарях написав чоловік, який назвався водієм маршрутки. Він написав, що зупинив транспорт і перевірив стан дівчини, а також запропонував викликати швидку, від чого вона відмовилася.

Коментарі до повідомлення Олени Лавриненко: Facebook

Нагадаємо, раніше у Франківську анонсували нові транспортні маршрути.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кличко обмежує роботу метро.

Також "Знай.uа" писав, що жителів Запоріжжя не пустять в маршрутки.