У селищі Мирне під Дніпром невідомий чоловік вибігав на дорогу, не даючи проїхати маршруткою, за що і отримав під зад від перехожих. Про подробиці інциденту розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

У селищі Мирне під Дніпром невідомий кидався під колеса, за що отримав під зад від перехожих / скріншот з відео

Повідомляється, що сталося все в селищі Мирне, розташоване під Дніпром, на вулиці, по якій курсує маршрутка №33. Невідомий чоловік вибігав на дорогу, зупиняв маршрутку і не давав їй проїхати далі. Очевидці розповіли, що він постійно щось кричав і обурювався, чому водій відмовляється підвезти його безкоштовно.

Перехожі, які стали свідками події, вирішили вгамувати буйного з допомогою рукоприкладства. Однак, трохи переборщили – чоловік без свідомості впав на землю через сильний удар головою. Чоловіки залишили місце подій, потягнувши буйного на узбіччя в кущі. Повідомляється, що чоловік живий.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У селищі Мирне під Дніпром невідомий кидався під колеса, за що отримав під зад від перехожих / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Нагадаємо, раніше в Дніпрі чоловік помер після поїздки в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі місцеві жителі зіткнулися з неадекватною жінкою, яка кидалася на дітей і кидала в них різні предмети.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.