У Дніпрі на вулиці Калиновій місцеві жителі зіткнулися з неадекватною жінкою, яка кидалася на дітей і кидала в них різні предмети. Про подробиці події розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

У Дніпрі неадекватна жінка кидалася на дітей / скріншот з відео

Інцидент стався на вулиці Калинова, 98 в Дніпрі. Зі слів очевидців події, дівчина перебувала в явно в неадекватному стані, почала чіплятися до дітей, які гуляли неподалік, і кидатися в них різними предметами.

На опублікованому відеозаписі чітко видно, як дівчина вже валяється на землі біля гаражів та її сильно смикає. Свідки припустили, що вона зловила передоз наркотичними речовинами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце події прибув наряд патрульної поліції і бригада швидкої допомоги. Дівчину намагалися заспокоїти, однак вона не піддавалася словам правоохоронців. Перша "швидка" відмовилася забирати її в лікарню. По приїзду другої бригади медиків, патрульні заламали дівчину, надівши на неї наручники, і насильно запхнувши в швидку допомогу.

Нагадаємо, раніше у Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в ніч з 7 на 8 червня чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром меблі та унітази полетіло на голови перехожим.