У Дніпрі жителі Індустріального району помітили повністю оголеного чоловіка, який бігав по вулиці і вів себе неадекватно. Відео з місця інциденту надав Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що інцидент стався на Слобожанському проспекті біля зупинки громадського транспорту "Виконком". Перехожі помітили оголеного чоловіка, який бігав по вулиці, врізався в дерева, валявся на траві і щось невиразно кричав. Очевидці події відразу ж викликали на підмогу бригаду швидкої допомоги.

Свідки зазначили, що чоловік не намагався завдати шкоди собі чи оточуючим. Деякі припустили, що він знаходиться в стані наркотичного сп'яніння, тому не усвідомлює, що робить. Проте, точний висновок можна буде зробити лише після аналізу крові. По приїзду медики забрали неадеквата і направили в лікарню.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто нагадати: якщо ви бачите людину, якій стало погано, або ж людину в неадекватному стані, дістаючи телефон, не вмикайте камеру, а набирайте "103". Більш того, згідно статті 136 КК України, ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, карається штрафом, обмеженням або позбавленням волі.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі чоловік помер після поїздки в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі місцеві жителі зіткнулися з неадекватною жінкою, яка кидалася на дітей і кидала в них різні предмети.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.