У понеділок, 8 червня, в одному з київських супермаркетів чоловік намагався продати охоронцям ручну гранату. Про подробиці події повідомляє видання "Інформатор".

У Дніпрі чоловік пропонував охоронцям супермаркету купити гранату / фото: Інформатор

Повідомляється, що інцидент стався приблизно о 11:50 у понеділок, 8 червня. Невідомий 31-річний чоловік зайшов до супермаркету "Сільпо", розташований на вулиці Пастера біля Старомостової площі. Він підійшов до охоронців магазину і запропонував їм купити гранату РГД-5, яка у нього була при собі.

Співробітники супермаркету зволіли відмовитися від настільки "привабливої" пропозиції, викликавши замість цього співробітників патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Поки вони чекали на правоохоронців, охоронці самі затримали підозрюваного, однак чоловік не опирався ні їм, ні співробітникам поліції.

У Дніпрі чоловік пропонував охоронцям супермаркету купити гранату / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як пізніше розповів чоловік, гранату він "просто знайшов" і вирішив продати. На даний момент правоохоронці доставили його у відділення поліції. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше дніпрянам вдалося зняти групу перехожих – чоловіка і жінку – які розбивали вітрини на одному з проспектів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік відкусив вухо братові.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі затримали спритного домушника, на рахунку якого напевно не одна квартирна крадіжка.