Дніпрянка захотіла поласувати свіжим молочком, проте потрапила на незрозумілу каламутну воду з білою піною. Жителька Дніпра Ксенія Вікторівна поділилася своїм болем з городянами, опублікувавши фото на сторінці "С. КОВАЛЕВСЬКОЇ, ОБРАЗЦОВА, ЯНТАРНА, КЛОЧКО Дніпро" в Facebook.

Дівчина написала, що купила пакет молока в кіоску на вулиці Софії Ковалевської від Магдалинівського маслозаводу, проте потрапила явно не на молочну продукцію. Ксенія вилила вміст пакету в банку і здивувала користувачів – замість молока в ній знаходилася каламутна вода з білими згустками на поверхні. Дівчина зазначила, що хотіла зробити з нього оладки, але відразу пропало бажання після такої знахідки.

Дніпрянка стала жертвою зіпсованого молока / фото: Ксенія Вікторова у Facebook

Користувачі мережі не залишилися байдужими від такого видовища і почали активно обговорювати його в коментарях під публікацією. Хтось зауважив, що завжди купують молочні продукти від цієї фірми і їм буквально немає рівних, інша дівчина написала, що бере від цього виробника тільки масло, оскільки інша продукція жахлива. Звичайно ж, багато городяни стали на бік домашнього молока з ринку, оскільки воно є самим натуральним.

Коментарі під постом Ксенії Вікторової в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Коментарі під постом Ксенії Вікторової в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Ксенії Вікторової в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше у Дніпрі чоловік відгриз вухо братові.

Як повідомляв портал Знай.иа, Арсен Аваков розформував Павлоградське відділення поліції в Дніпропетровської області.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі горе-матусі розгромили змінну квартиру.