Стало відомо про те, що в центрі міста Дніпро збираються перекрити на три роки тротуар.

Таким чином, повідомляється, що новина про перекриття тротуару з'явилася на сайті міської ради в Дніпрі. Там і був опублікований проект, згідно з яким надається дозвіл на перекриття тротуару на вулиці Шевченка.

Згідно з документами, буде перекрито на вулиці Шевченка від будинку під номером 39 до номера 47. Термін виконання робіт від 17 червня 2020 року до 17 червня 2023 року. Причина тимчасових неудобностей є використання підготовчих і будівельних робіт в районі вулиці Шевченка, 43.

Люди в Дніпрі залишаться без тротуару, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Харківщині з приходом весни і літа комунальники почали відключати воду для проведення ремонтних робіт та підготовки опалювальної системи до наступного сезону. Однак не все проходить гладко, і жителі Харкова скаржаться на занадто повільний темп робіт. Про це пише Телеграм-канал «Ху*вий Харків».

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як виявилося на проспекті Перемоги, 72-В вирили величезну яму ще на початку цього тижня 1 червня, і вона так і залишилася стояти. При цьому в будинках немає гарячої води. Місцеві жителі подякували Харьковтеплосеть за дуже оперативну роботу.

Нагадаємо, раніше Кернес перетворить Харків в Нью-Йорк за гроші городян

Як повідомляє портал «Знай.іа» "Туєва алея ганьби" Кличка обійдеться киянам в мільйони - документи тендеру

«Знай.іа» писав, що Замки України стануть локацією для корпоративів: які розваги запропонують компаніям