У четвер, 4 червня, стало відомо про те, що в Дніпрі дівчата разом з дітьми розгромили знімну квартиру.

Таким чином, повідомляється, що дві дівчини з дітьми повністю розгромили квартиру в Дніпрі, яку почали знімати, після чого пішли, так і не виплативши компенсацію господареві. Про це повідомляє кореспондент Дніпровської панорами.

У Дніпрі жінки зняли квартиру і зруйнували її, фото: Дніпровська панорама

Господиня квартири, Остапенко Дар'я розповідає про те, що вона здавала квартиру у повному порядку, разом з ріелтором, і потрібне договором.

У Дніпрі жінки зняли квартиру і зруйнували її, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вона розповідає, що квартиру, яка розташовується на вулиці Тверській, вона здала двом дівчатам, у яких було двоє дітей. Вони заселилися в кінці квітня, числа 27, а вже 27 травня виселилися. Поселення оформлялося через ріелтора, за договором.

Перші проблеми з квартирантами, у Дарини Остапенко виникли тоді, коли вони не заплатили за комунальні послуги, це близько трьох тисяч гривень, однак, тоді з квартирою було все ще нормально.

І ось, нещодавно, коли господарка відчинила двері квартири, яку вона здає, вона була в цілковитому жаху. В кімнатах панував хаос, були розшматовані шпалери, вибиті стіни і вікна, а штори все в крові. Діти спали на ліжку, яка зламана, і без постільної.

Як виявилося пізніше, за розповідями сусідів, там щодня відбувалися гучні посиденьки, але, на зауваження вони не реагували.

Нагадаємо, НБУ застерігає — шахраї від імені банків відправляють фальшиві СМС українцям, як не потрапити на гачок. Шахраї розсилають СМС від банків, пропонуючи допомогу на час карантину

Як повідомляв портал "Знай.іа", безвиграшні лотереї в Україні розплодилися л*хотроны, будьте подвійно пильні. Карантин використовують у своїх цілях шахраї.

Також Знай.іа" писав, Зеленський пояснив, що чекає після повернення заробітчан додому.