У мережі розповіли про те, що Дніпро почало засипати градом. Все, що відбувається знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що сталося це у четвер, четвертого червня. Погода зовсім не порадувала місцевих жителів, незважаючи на те, що літо вже почалося. Природа продовжила вносити корективи у вигляді неприємних сюрпризів.

наприклад, по місту пройшла сильна злива в цей день, а також, випав град. Про це повідомляє інформаційний портал «Дніпровська панорама».

Незважаючи на те, що в цьому році місцеві жителі змогли потрапити в рекордно теплу зиму, побачити справжню весну, на жаль, так і не вдалося. Тепер, те ж саме відбувається і з літом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Так от, в добавок до дощу випав сильний град, і всього за перших кілька хвилин, земля вже була застелена килимом з крижаних куль. Але побачити це змогли не всі, так як вже через кілька хвилин, від граду нічого не залишилося, так як він розтанув.

До речі, українці можуть почати радіти, так як синоптики пообіцяли підвищення температури як мінімум до 30 градусів тепла, і почнеться це вже з наступного тижня.

Нагадаємо, раніше Прогноз погоди на літо в Україні – синоптики обіцяють тропіки і пекельний "плюс"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українці на місяць відчують погоду Лондона - синоптики змінили прогноз на червень

Також «Знай.ua» писав, що "Червневий сніг" під Києвом виявився жартом природи, - правда виявилася куди цікавіше