Дніпровські ринки вже у всю починає заповнювати довгоочікувана черешня, проте ось ціни на неї не найприємніші. Журналіст видання "Дніпровська панорама" пройшовся по торговим точкам міста та розповів про цінову політику і прогнозах на майбутнє.

Близько тижня тому в Україні стартував сезон черешні. Експерти заявили, що в цьому році він розпочався раніше покладеного. З чим це пов'язано поки невідомо, однак продавці активно цим користуються і загинають на фрукт космічні ціни.

Дніпровські продавці загнули космічні ціни на черешню / фото: Дніпровська панорама

На сьогоднішній день у Дніпрі, як на стихійних, так і на офіційних ринках, черешню можна придбати в ціновому діапазоні 80-120 гривень. Причому, незважаючи на таку "кусачую" ціну, покупців навалом, які охоче купують улюблений літній фрукт. Звичайно ж, є і ті, кого така ціна не влаштовує, і вони проходять мимо.

Фермери, дачники та городники розповіли, що в цьому році не варто очікувати хорошого урожаю, тому й ціна істотно не змінитися. Це пов'язано з тим, що практично всю весну українців переслідували заморозки, дощова і холодна погода. Цим літом за черешню доведеться непогано розщедритися незалежно від регіону, оскільки подібна ситуація спостерігається по всій території України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дніпровські продавці загнули космічні ціни на черешню / фото: Дніпровська панорама

Нагадаємо, що в Мелітополі негода може зіпсувати урожай полуниці та черешні.

Як повідомляв портал Знай.иа під Одесою дитина померла, наївшись черешні.

Також Знай.иа писав, що попадів цибулі на Прикарпатті загрожують шкідники.