У Дніпрі на житловому масиві Західний місцеві вирішили порадувати юних екстремалів до Дня захисту дітей – на місці пустиря з'явився справжній ролердром. Про це повідомляє видання "Інформатор".

Жителі Західного самі звели для дітей роллердром / фото: Інформатор

Люди, які багато просять, але не отримують нічого у відповідь звикли робити все своїми руками – рубати, пиляти, будувати і створювати в підсумку щось прекрасне. Так, новою візитною карткою житлового масиву Західний став ролердром, які побудували місцеві власними зусиллями.

До недавнього часу, все, що ідентифікувало майданчик у сквері на Західному, як роллердром, було виключно його назва. На майданчику не було рамп, рейлів, разгонок або менуал боксів. Замість цього там був скромний квадратик з прогумованим покриттям, на якому можна просто котитися вперед. Навіть для початківців екстремалів там було нудно.

Жителі Західного самі звели для дітей роллердром / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зрештою активісти з району вирішили урізноманітнити дозвілля дітей і доклали максимум зусиль для зведення нормального роллердрома. Почали цим займатися Аліна Кирпале і Віктор Данилов, які після зібрали навколо себе безліч місцевих жителів.

Поки що зведено лише чотири елемента – два квотера, фанбокс і бокс. Хоч цього і небагато, але дитяче дозвілля стало куди цікавіше. Всі конструкції місцеві жителі збирали і підфарбовували самостійно.

Жителі Західного самі звели для дітей роллердром / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновило роботу ще 104 дитячих садка.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вдалося ліквідувати чергову наливайку, яка займалася продажем алкоголю в нічний час доби.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.