В Індустріальному районі Дніпра розгорілася суперечка з-за вигулу дітей на майданчиках для собак. Користувачка Facebook Анастасія Гудова опублікувала фотодокази та розповіла про наболіле громадськості.

Трохи більше місяця тому біля ДК Металург в Індустріальному районі Дніпра збудували спеціальний майданчик для вигулу собак, на якому обладнали спеціальні помости для тренування тварин. Будівництво майданчика проводилося в рамках проекту по цивілізованому вигулу тварин.

Однак, щастя собачників тривало недовго – майданчик "окупували" діти з батьками і підлітки. Місцева жителька Анастасія Гудова поділилася наболілим в групі "Райончик" у Facebook.

Пост Анастасії Гудовой в Facebook / скріншот

Дівчина написала, що прийшла на майданчик, щоб позайматися з собакою, проте зробити цього не вдалося – на ній на всю гралися діти. Анастасія зазначила, що ні діти, ні батьки ніяк не реагують на зауваження, хоча дитячий майданчик знаходиться зовсім поруч.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Дітей купа. Це не нормально! Батьки куди ви дивитеся? Сподіваюся батьки побачать це і поговорять зі своїми дітьми! – пише Анастасія Гудова.

Коли ж перехожі робили зауваження, батьки заявляли, що все законно, мовляв сидіти на майданчику їм дозволили адміністрації. При цьому, на слова собачників вони реагували по-хамськи.

Коментарі під постом Анастасії Гудовой в Facebook / скріншот

Ця подія викликала гарячу дискусію між жителями району. Більшість з них залишилися на боці собачників, так як саме для тварин це місце і створювалося. Однак, знайшлися і ті, хто вважав, що собачої майданчику тут не місце. Вони аргументували це тим, що тут часто гуляють діти. Також їх дратує собачий гавкіт і тому площадка повинна бути далі від житлових районів.

Нагадаємо, раніше п'яний дніпрянин вивів на прогулянку змію.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі біля житлового будинку поселився рій бджіл.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром виявили рідкісну тварину Соню лісову.