У вівторок, 2 червня, у Дніпрі на вулиці Березинській сталася ДТП, яку спровокував автомобіль служби таксі. У інциденті ніхто серйозних травм не отримав. Про подробиці події повідомляє видання "Інформатор", посилаючись на Патрульну поліцію в Дніпропетровській області.

У Дніпрі автомобіль служби таксі протаранив огорожу і пошкодив інші машини / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області

Відомо, що ДТП сталося на вулиці Березинській – автомобіль Renault служби таксі "Uber" протаранив паркан біля будинку №38 і зачепив сміттєвий бак. Від поваленого бетонного паркану постраждали ще два автомобілі.

Вагітна жінка, яка знаходилася на задньому сидінні таксі, повідомила про погане самопочуття. Медики надали їй першу допомогу на місці події, а пізніше госпіталізували в 9-ту міську лікарню. Водій розповів правоохоронцям, що йому стало погано за кермом і він втратив свідомість, внаслідок чого з'їхав на узбіччя протаранивши огорожу. Від медичної допомоги він відмовився.

У Дніпрі автомобіль служби таксі протаранив огорожу і пошкодив інші машини / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

По іншу сторону огорожі знаходилися два службових автомобілі охоронної компанії "ГУАРД" – Daewoo і Renault Trafic. На припарковані авто посипалася знесена огорожа, що призвело до пошкоджень задніх частин кузова. У постраждалих машинах ніхто не перебував.

Для фіксації події і подальших розглядів на місце викликали слідчого по ДТП, який і буде з'ясовувати обставини аварії.

Нагадаємо, раніше неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі вдалося ліквідувати чергову наливайку, яка займалася продажем алкоголю в нічний час доби.