Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко повідомив городянам приємну новину – для тих будинків, де не створено ОСББ, буде проведено перерахунок за переплату старій керуючій компанії. Про це чиновник повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Михайло Лисенко анонсував перерахунок за квартплату для дніпрян / скріншот з відео

Лисенко розповів, що в 2020 році в деяких районах міста були змінені постачальники послуг з утримання житлових будинків. Наприклад, компанії Житлосервіс вже немає і її змінили інші керуючі підприємства. Ті ж городяни, у яких є переплата компаніям, які не надають свої послуги в даний час, отримають перерахунок на рахунки діючих підприємств.

Чи потрібно заповнювати якісь додаткові документи? Ні. Михайло Лисенко пояснив, що всі перерахування будуть здійснюватися через ЄДЦ у максимальний термін до 15 червня 2020 року. Якщо кошти не будуть зараховані в зазначений період, то городянам необхідно звернутися в контактний центр або написати йому особисто в Facebook.

Пост Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відзначимо, що в тих будинках дніпрян, де не було створено ОСББ, керуюча компанія визначається в міській раді Дніпра. Наприклад, раніше в Придніпровську керуючої компанії був КП "Житлове господарство Самарського району", а з 2020 року він змінився на фірму "Екологія-Д". Для житлового масиву Перемога "Жилсервіс-2" змінився на фірму "К. О. Д.".

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровський міськрада візьме кредит на благоустрій міста.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з газової плити полилася вода, відео.