У вівторок, 2 червня, у Дніпрі вдалося ліквідувати чергову наливайку, яка займалася продажем алкоголю в нічний час доби. Про це повідомляє видання "Дніпровська панорама", надавши фото та відео з місця подій.

У Дніпрі демонтували чергову наливайку / фото: Дніпровська панорама

Наливайка, яка сьогодні була знесена, розташовувалася на вулиці Байкальської на житловому масиві Калиновський. Як розповіла юрист КП "Благоустрій" Оксана Крижовець, на зазначеній торговій точці здійснювався продаж спиртних напоїв в нічний час доби, незважаючи на заборону. За фактом правопорушення поліція склала адміністративний протокол на власника тимчасової споруди.

Правоохоронці прийняли рішення про демонтаж наливайки, про що було видано припис власнику споруди. Господар віддав перевагу не реагувати на повідомлення, тому споруду було демонтовано примусово.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У цілому міській владі вдалося усунути вже 131 заклад подібного характеру, з яких 8 – в цьому році.

У Дніпрі демонтували чергову наливайку / фото: Дніпровська панорама

Нагадаємо, раніше в Дніпрі кілька районів залишать без світла.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі призупинено будівництво метро через чиновників Держпраці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі, на вулиці Ударників, повністю згорів трамвай.