П'ять дніпровських прокурорів фактично виявилися бездомними – незважаючи на високий заробіток, вони не вказали в деклараціях своє житло. Про це повідомляє видання 49000.com.ua у спеціальному розслідуванні.

У Дніпрі п'ятеро прокурорів опублікували декларації за 2019 рік. У них вони вказали гідний заробіток, елітні машини та інше, однак про житло ні слова не написали. Відповідно, вони або бездомні, або приховують свою нерухомість. Останнє є грубим порушенням, за яке накладається тюремний строк і позбавлення права займати державні посади.

Дніпровські прокурори забули задекларувати своє житло / скріншот з відео

Світлана Журавльова – за минулий рік вона заробила 585 тисяч гривень, плюс до всього вона ще отримала 44 тисяч гривень пенсії і тримає готівкою 17 тисяч гривень. При цьому, вона не вказала в декларації інформацію про житло.

Олексій Климко – за рік прокурор заробив 363 тисячі гривень, його дружина отримала 95,9 тисяч, плюс соціальні виплати в розмірі 32,3 тисяч гривень. Незважаючи на це, ні в його, ні в декларації його дружини не вказано житло.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Юрій Куташи – за рік він заробив понад півмільйона гривень, а готівкою тримає ще 200 тисяч гривень. Судячи з його декларації, єдиним нічлігом для нього є авто Toyota Prado 2008 року.

Володимир Белянський – крім того, що прокурор не вказав житла в декларації, він ще й примудрився влізти в кредит – в "Райфайзен Банку" він позичив 140 тисяч гривень. Ще 50 тисяч гривень йому позичив "Альфа Банк". Більш того, Володимир ще й просив у держави матеріальну допомогу в розмірі 62 тисяч гривень. За рік він заробив 398 тисяч гривень, а готівкою тримає ще 225 тисяч.

Ольга Нестеренко - за 2019 рік вона заробила 364 тисячі гривень. При цьому, жодних інших доходів Нестеренко не вказала, так само, як і рухомого або нерухомого майна.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відкрили платні камери СІЗО.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі підвищують вартість проїзду у приміських маршрутках.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов прокоментував перестрілку в Броварах.