В Дніпровській міській клінічній лікарні №16 стався кричущий випадок – лікарі приймального відділення хворого залишили просто валятися на підлозі в коридорі, відмовляючись що-небудь робити. Відповідне відео опублікував місцевий житель Віктор Повстян на сторінці "Х**вий Дніпро" у Facebook.

16-а лікарня в Дніпрі давно вже не користується гарною популярністю серед городян. Дніпряни регулярно скаржаться на пекельні умови, жахливий стан установи і хамську поведінку лікарів. Нещодавно стався якраз один з таких випадків.

Віктор Повстян, який сам є лікарем, поділився відеозаписом, на який потрапило приймальне відділення 16-ї лікарні. Він показав, що в коридорі біля кабінету лікаря на підлозі валяється людина, а медики, які знаходяться неподалік, просто ігнорують цей факт. Коли чоловік зайшов у кабінет і запитав, чому чоловікові ніхто не допоможе, лікарі просто відвернулися, а хто-то почав виганяти оператора з кімнати.

16-я больница,приёмное отделение,больной на полу,никто не подходит

Geplaatst door Viktor Povstyan op Woensdag 27 mei 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях користувачі були вкрай обурені вчинком працівників лікарні і почали ділитися своїм досвідом у цій лікарні. Багато відзначили, що поки не даси медикам цього закладу "на чай", то вони до пацієнта і пальцем не доторкнуться.

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі пацієнти тубдиспансеру стрибають через паркани, щоб вибратися "на свободу".

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські медики "чаклують" над покаліченим підлітком після падіння з закинутки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі декан фаультета ДНУ був викритий у крадіжці щебеню зі школи.