Вже скоро дніпряни стануть забувати про існування банкоматів, оскільки Національний банк дозволив різним підприємствам знімати кошти самостійно. Про подробиці нововведення повідомляється на сайті відомства.

Таким чином, вже з 1 серпня 2020 року, жителі України зіткнуться з серйозними змінами у сфері видачі грошей. Тепер, грошові кошти можна буде перевести в готівку не тільки в банкоматах, але і в касах різних закладів. Для додаткового захисту також будуть введені електронні чеки на дані операції.

В Україні з'явиться новий спосіб переведення в готівку грошових коштів / скріншот з відео

У Нацбанку повідомили, що власники банківських карт зможуть знімати готівку на касах підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг. На зазначених підприємствах будуть застосовуватися реєстратори розрахункових операцій. Зміни почнуть вступати в силу вже з 25 травня 2020 року.

Видання Sud.ua також повідомляє, що остаточний висновок щодо результатів реалізації даного нововведення можна буде зробити за підсумками відстеження результативності регуляторного акта, яке здійснюватиметься через рік з дня набрання чинності. У зазначений період з'явиться можливість більш докладного аналізу практики з застосуванням норм цього документа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше дніпрянам розповіли, де і як можна пройти безкоштовне обстеження.

Як повідомляв портал Знай.иа Борис Філатов зробив звіт про виконану роботу за карантин.

Також Знай.иа писав, що губернатор Дніпропетровщини Бондаренко переплюнув колег космічної зарплатою.