Мешканців Дніпра та області попереджають про погані погодні умови, які загрожують пожежами та ДТП. Про насування негоди повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

Незважаючи на те, що до літа залишилися лічені дні, у Дніпрі погода не дозволяє городянам ходити в коротеньких шортах і босоніжках. Дощові дні будуть супроводжувати дніпрян як мінімум до кінця травня, а нещодавно в службі ДСНС попередили ще про небезпеку, що насувається на місто.

Зокрема, городянам варто підготуватися до густого туману, який скоротить видимість до 300-350 метрів. У ДСНС водіїв просять у ці дні бути вкрай уважними. Крім цього, у Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології попереджають про високий рівень пожежонебезпеки (4-5 рівень).

Дніпро накриє густий туман / скріншот з відео

Якою буде погода в найближчі 3 дні:

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
  • 27 травня очікується похмура погода з невеликими короткочасними дощами. Ніч і ранок буде супроводжувати туман. Вітер очікується східний, швидкістю 5-10 м/с. Нічна температура повітря складе від 6 до 11 градусів тепла, а вдень підніметься до 17-22 градусів тепла.
  • 28 травня також буде хмарно з помірними дощами, які до ночі можуть посилитися. Вночі та вранці очікується туман, а вдень в область прийде гроза. Вітер буде змінним, швидкістю 5-10 м/с. Нічна температура повітря становитиме від 9 до 14 градусів тепла, а денна – від 18 до 23 градусів тепла.
  • 29 травня буде хмарно з проясненнями і невеликий дощ. Вітер злегка стихне і його швидкість складе 3-8 м/с. Нічна температура повітря становитиме 7-12 градусів тепла, а вдень підніметься до 18-23 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше дніпряни помітили в небі коня з хмар.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прогноз погоди на літо покаже норовливий характер – раптові опади і температурні гойдалки

Також «Знай.ua» писав, що Прогноз погоди на червень буде аномальним – холодний циклон змістить початок літа