У Дніпрі група підлітків потрапила в курйозну ситуацію під час прогулянки – поки троє хлопців каталися разом на одній гойдалці, хтось встиг зняти їх феєричне падіння на відео. Відповідний ролик з'явився у Telegram-каналі "Х**вий Дніпро".

У Дніпрі можна виявити безліч дитячих майданчиків, які були зламані в результаті неправильної експлуатації. Часто винуватцями поломок стають не самі діти, а більш старше покоління. На цей раз приблизно так і сталося: група підлітків не розрахувала з вагою і обвалила гойдалки, встановлені на набережній біля покинутого готелю "Парус".

На опублікованому відеоролику видно, як троє хлопців умостили свої тіла на одній гойдалці і весело розгойдувалися. В цей же час хтось почав знімати це на відео і як раз встиг зафіксувати, як хлопці з тріском полетіли вниз – одна з мотузок установки просто відірвалася.

"Оператор явно щось знав 😂", - пише "Х**вий Дніпро".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що дана ділянка набережної, від недобудованого готелю "Парус" до ресторану "Поплавок", була закинутою на протязі 20 років і стала справжнім притулком для поганих компаній. Городянка, вікна якої виходять якраз на цю місцевість, вирішила зібрати небайдужих і власними силами облагородити цю ділянку набережної.

У Дніпрі відреставрували ділянку набережної / фото: Відкритий

За підсумком, городянам вдалося зібрати тонни сміття, нанести барвисті графіті, встановити гойдалки і баки для сміття і в цілому прикрасити місцевість з підручних засобів.

У Дніпрі відреставрували ділянку набережної / фото: Відкритий

У Дніпрі відреставрували ділянку набережної / фото: Відкритий

Нагадаємо, раніше в Дніпрі бабусі викрали квіти з клумби біля свого будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі працівники комунального підприємства залатали діряву трубу за допомогою ніжок від дерев'яної табуретки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відключать воду у зв'язку з перекладанням мережі водопостачання в районі парку Шевченка.