Дніпровський мер Борис Філатов почав ранок не з чашки кави – міський голова висловив усе, що думає про тих, хто чорнить його за спиною. Відповідний пост він зробив на своїй сторінці в Facebook.

Борис Філатов відповів хейтерам / скріншот з відео

Борис Філатов звернувся, зокрема, до тих, хто "стікає жовчю, захлинається від ненависті, поширює фейки і обзиває "Борей-могильником". Він зазначив, що всі ці люди, безумовно, мають рацію, оскільки на майбутніх місцевих виборах він і справді збирається поховати своїх конкурентів в одній братській могилі ще в першому турі. Він попросив усіх цих "піарників" видихнути і заспокоїться і заявив, що неминучість неодмінно їх протверезить. На закінчення міський голова підкреслив, що за підсумком ці люди приповзуть до нього з проханнями.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

В коментарях дніпряни почали активно підтримувати позицію Бориса Філатова, стверджуючи, що він безумовно здолає всіх в першому турі. Міський голова зазначив, відповідаючи городянам, що його пост не торкався самих жителів міста, оскільки їх вони вважає гарними людьми. Весь негатив був спрямований у бік "еліт".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментарі під постом Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше Борис Філатов зробив звіт про виконану роботу за карантин.

Як повідомляв портал Знай.иа Борис Філатов прокоментував плачевний стан української інфраструктури.

Також Знай.иа писав, що Філатов "пробачив" бізнесменам Дніпра драконівські податки.