У Дніпрі п'яний водій спробував ухилитися від відповідальності, запропонувавши патрульним хабар. Про інцидент повідомляє прес-служба Патрульної поліції в Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що подія сталася близько 15:00 в суботу, 23 травня, по вулиці Красногорській. Співробітники Патрульної поліції зупинили автомобіль Daewoo Lanos. В ході спілкування з правоохоронцями з'ясувалося, що водій подавав ознаки алкогольного сп'яніння.

Патрульні запропонували чоловікові пройти огляд, однак той відмовився. В такому випадку правоохоронці взялися за складання адміністративного проколу згідно зі статтею 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння). Щоб уникнути відповідальності, водій запропонував вирішити питання в грошовій формі, підсунувши патрульним 150 доларів.

У Дніпрі п'яний водій попався на хабарі патрульним / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області

Патрульні відмовилися брати хабар, нагадавши водієві про кримінальну відповідальність. І тим не менш, чоловік все ж наполягав на хабарі. У слідстві патрульним довелося викликати на підмогу слідчо-оперативну групу Самарського відділення поліції для подальшого з'ясування обставин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Також Знай.иа писав, що стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.