У середу, 27 травня, у Дніпрі відключать воду у зв'язку з перекладанням мережі водопостачання в районі парку Шевченка. Про це повідомляє видання "Інформатор", посилаючись на повідомлення "Дніпрводоканалу".

Відомо, що зараз на площі у парку Шевченка відбувається масштабна реконструкція, яка перетворить проїжджу частину в пішохідну зону. У середу, 27 травня, робочі планують замінити мережі водопостачання, у зв'язку з чим в декількох будинках по вулиці Яворницького не буде води у період з 10 ранку 27 травня по 9 ранку 28 травня. Крім цього, під відключення потрапили ще ряд будинків, розташованих у цьому або суміжних районах.

У Дніпрі відключать воду з реконструкції площі Шевченка / скріншот з відео

З 10 ранку до 8 вечора 27 травня води не буде:

  • Вулиці Дмитра Донцова
  • Вулиці 8-го березня
  • Площі Шевченка
  • Вулиці Яворницького
  • Вулиці Івана Акінфєєва
  • Провулку Євгена Коновальця, 6, 8, 10, 11 і 13
  • Провулку Феодосія Макаєвського, 1а (Український державний науково-дослідний інститут медико-соціальних проблем інвалідності), 1б, 4, 6 і 8
  • Площі Соборній – будинки від №4 (навчальний корпус Дніпровської медичної академії) до №11 (квартирно-експлуатаційний відділ).

Реконструкція площі Шевченка почалася ще 18 травня, тоді ж перекрили рух для транспорту по самій площі, на проїзді по вул. Яворницького (кол. Карла Маркса) нижче вул. Івана Акінфієва (кол. Фучика) і по вул. Сергія Єфремова (кол. Ворошилова). Крім того, обмежено рух з боку вул. Вернадського – там звузили смугу для проїзду транспорту.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі співробітники комунального підприємства залатали діряву трубу за допомогою ніжок від дерев'яної табуретки.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі запустили фонтани в честь ослаблення карантину.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі біля центрального ринку "Озерка" зносять безіменний торговий центр.