Дніпровський мер Борис Філатов відзвітував перед городянами про виконану роботу за два з половиною місяці карантину. Про це міський голова повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Борис Філатов пояснив, що Дніпру вдалося пройти 2 місяці жорстких карантинних обмежень дивним чином, навіть незважаючи на "хаотичні дії і, часом, відвертий ідіотизм обласної влади, проінспіровані кримінальні справи і різні капості зелених депутатів". На сьогоднішній день в Дніпрі вже відновили роботу громадського транспорту, з умовою дотримання маскового режиму та дистанції. Дитячі садки планують відкрити вже 27 травня.

У звіті зазначено, що Міськраді вдалося привести до ладу безліч лікарень, а зокрема – інфекційні відділення. Був проведений ремонт в палатах, кімнатах для персоналу, встановлені бойлери, душові бокси та нова сантехніка. За підсумком даного етапу Дніпру не довелося і в майбутньому не доведеться розташовувати хворих в коридорах.

Борис Філатов також похвалився відновленням доріг у дворах житлових будинків і розповів про подальші плани в цій сфері. Крім цього, зараз реконструюють кілька прогулянкових зон. Були зведені або оновлені дитячі та спортивні майданчики, проведено капітальні ремонти міських шкіл.

Транспорт також не залишився без уваги – Дніпро отримав 11 нових тролейбусів, а також зараз ремонтують ще кілька одиниць електротранспорту. Проводиться капітальний ремонт підстанції №17. Регулярно проводиться дезінфекція громадського транспорту та зупинок і буде проводитися далі, поки є необхідність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За карантин вдалося знезаразити тисячі житлових будинків і гуртожитків міста, а в тих будинках, де були виявлені хворі коронавірусом, була проведена ретельна дезінфекція, а всім сусідам видали персональні антисептики.

Докладніше, читайте далі:

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновлюють внутрішньообласні рейси.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.