Дніпровський метрополітен залишався єдиним видом транспорту, який не запустили з пом'якшенням карантину. І все ж городян порадували відкриттям підземки, а заступник мера Михайло Лисенко пояснив, з чим пов'язана така затримка.

Вже з 24 травня Дніпра мешканцям дозволили користуватися громадським транспортом без використання спеціальних квитків, а більшість міських маршрутів вже відновило роботу. Єдиним видом громадського транспорту, який у понеділок вранці залишався закритим – метрополітен.

Заступник мера Михайло Лисенко пояснив, з чим була пов'язана затримка запуску метро.

Щодо відновлення роботи метрополітену. Міська рада, був готовий до запустити його роботу ще в п'ятницю. Технічно у нас немає абсолютно ніяких проблем. Проте, зважаючи на відсутність відповідного рішення обласної комісії ТБЧС, юридично у нас немає підстав для його запуску. Дуже сподіваємося, що колеги в області таки сьогодні разродятся і приймуть це рішення. Після чого, ми запустимо Метро протягом години. Стежте за новинами. Всім щастя! — написав заступник мера Дніпра.

Пост Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зрештою, на сторінці Дніпровського метрополітену у Facebook з'явився запис, в якому вони порадували жителів міста відкриттям підземки. У керівництві повідомили, що метро запрацює вже о 15:00, проте вхід до нього буде доступний лише за наявністю маски і рукавичок. У відомстві попросили користуватися підземкою лише за необхідності.

Пост Дніпровського метрополітену в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновлюють внутрішньообласні рейси.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.