Співробітники Патрульної поліції в Дніпропетровській області повідомили про пригоди, в яких були задіяні агресивні собаки, що напали на людей. Про кілька кричущих випадків поліція розповіла на своїй сторінці в Facebook.

У першому випадку інцидент стався 20 травня на вулиці Криворізькій, де на 7-річного хлопчика накинувся пес. За словами батька потерпілої дитини, вони разом з сином проходили повз зупинки, на якій сиділа жінка з собакою без намордника. Раптово, пес зірвався з місця і покусав хлопчика. Прибулі на місце співробітники швидкої медичної допомоги госпіталізували дитину, а на місце події прибула патрульна поліція і викликала слідчо-оперативну групу.

У Дніпрі пес покусав маленької дитини / фото: facebook.com/dnipropolice

Вже 21 травня співробітники патрульної поліції зафіксували подібний випадок, тільки вже на вулиці Запасний. Небайдужа свідок події зателефонувала правоохоронцям повідомивши, що великий пес покусав молодого чоловіка. Прибулі на місце події співробітники поліції виявили потерпілого, який розповів, що покусав його сусідський собака, власник якого знаходився біля під'їзду.

У Дніпрі пес покусав молодої людини / фото: facebook.com/dnipropolice

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Патрульним вдалося визначити, що власник вихованця перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і ледве тримався на ногах. Підійти поліцейські до нього не змогли, оскільки їх не підпускав агресивний пес. У зв'язку з цим довелося викликати співробітників "Зооконтроля", які і забрали пса. Потерпілий в цей час відправився в лікарню в кареті швидкої допомоги. Він відмовився подавати на сусіда в поліцію.

У Дніпрі пес покусав молодої людини / фото: facebook.com/dnipropolice

Поліцейські у висновок звернулися до всіх власників собак з переконливим проханням дотримуватися правил вигулу собак, оскільки навколишні можуть постраждати від безвідповідальності господарів.

Нагадаємо, раніше волонтери показали милий знімок собачки Бетті, якій ампутували лапи.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські медики врятували життя дівчатка з подвійним переломом руки, якої в Мелітополі поставили неправильний діагноз.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка виявила у дворі кубло змій.