Картопляні зрази є вінцем класичної слов'янської кухні, але з регулярним вживанням можуть набриднути. У зв'язку з цим кулінари
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСклад:
- 650 г. або 5 шт. картоплі, відвареної в мундирі, очищеної
- половина великої цибулини ріпчастої цибулі
- 125 г. вареної квасолі
- 60 г. пшеничного борошна
- 1 куряче яйце
- рослинне масло
- за смаком сіль і перець
Для подачі:
- половина великої цибулини ріпчастої цибулі
- 2 ст. л. рослинного масла
- за 1-2 гілочки зелені петрушки і кропу
Приготування:
Картоплю пропускаємо через м'ясорубку, додаємо до неї яйце, борошно пшеничне, сіль і перець за смаком. Добре вимішуємо.
Руки присипаємо борошном і ліпимо заготовки-колобки для зраз.
Ріпчасту цибулю обсмажуємо на сковороді з 2 ст. л. соняшникової олії до золотистого кольору.
Далі прокручуємо квасолю і цибулю на м'ясорубці, солимо і перчимо.
З отриманої маси ліпимо заготовки, які підуть в начинку зраз. Кількість начинки повинна співпадати з кількістю картопляних заготовок.
З картопляної заготовки робимо корж, кладемо наверх начинку і заліплюємо. Формуємо зрази за формою котлет.
Обсмажуємо зрази з двох сторін в соняшниковій олії на невеликому вогні.
Для подачі обсмажуємо цибулю до золотої скоринки, перемішуємо з дрібно нарізаною зеленню і кладемо поверх зраз.
Страва – готова! Приємного апетиту.
Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі
Як повідомляв портал "Знай.иа", ревізор Панкова розповіла, яким повинен бути ідеальний обід.
Також Знай.иа" писав, простий рецепт маринованої скумбрії в банку.